İstanbul Üniversitesi personel alımı için ilan yayımlamıştı. Yayımlanmış olan ilana göre İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa rektörlüğüne sözleşmeli olarak personel alımı yapılacak. Bu kapsamda alımlar Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi ve Kardiyoloji Enstitüsüne yapılacak. Bu kapsamda başvuruların geçtiğimiz haftalarda başlaması ile birlikte artık sona ermektedir. Henüz başvuru yapmamış olan veya başvuru yapmış olan adaylar için detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlere aktaracağız.

85 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALINACAK!

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa bünyesine 85 kişilik boş kadro ile sözleşmeli olarak personel alımı yapılacak. Buna göre İstanbul Üniversitesi 40 Hemşire, 4 Ebe, 2 Eczacı, 2 Diğer Sağlık Personeli, 34 Sağlık Teknikeri alımı yapacak. 

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İstanbul Üniversitesine henüz başvuru yapmamış olan adaylar mutlaka 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri taşıyor olmaları gerekmektedir. Ayrıca bunun dışında adaylardan, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden puan almış olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Henüz başvuru yapmamış olan adaylar yukarıdak niteliklerde en geç 07 Eylül 2020 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular istenen belgeler ile birlikte sadece üniversiteye şahsen yapılacaktır.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Başvurular Komisyon tarafından değerlendirildikten sonra sonuçlar en geç 7 iş günü içinde www.istanbulc.edu.tr ile https://personel.istanbulc.edu.tr/ adresinde yayınlanacaktır. Ataması yapılacak adayların listesi, işe başlamaları için gerekli evraklar, başvuru zamanı ve yeri ile ilgili bilgilerin www.istanbulc.edu.tr adresinden takip edilmesi gerekmektedir. İlgililere yazılı ya da sözlü ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

Buna göre başvurular 07 Eylül 2020 tarihi ile sona erecek olup sonuçlar en geç 16 Eylül 2020 tarihine kadar açıklanması bekleniyor.

İLANIN TAM METNİ BURADA

Editör: TE Bilisim