İstanbul Üniversitesi Personel alımı ilanı yayımladı. Resmi Gazetede 29 Kasım 2021 tarihli yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Üniversite bünyesideki eksikliği karşılamak üzere Açık ve Uzaktan Eğitim fakültesinde giderlerini Döner Sermaye gelirinden karşılamak üzere 43 kişilik kadro ile sözleşmeli personel alımı yapılacak.

657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 4 üncü maddesinin B fırkası uyarınca sözleşmeli perosnel olarak istihdam edilecek olup alımlar 6 farklı ünvanda gerçekleştirilecek.

Mezuniyete Göre Kadro Dağılımı Nedir?

Üniversite Ön Lisans ve Lisans mezunu sözleşmeli personel alımı ilanı yayımladı. Alımlar,

  • 15 Büro Personeli,
  • 8 Tekniker,
  • 5 Mühendis,
  • 3 Sınav Hizmetleri Uzmanı,
  • 6 Çözümleyici,
  • 6 Sistem Programcısı,

KPSS'den En az 6 Puan Almış Olan Adaylar Başvuru Yapabilir?

Üniversiteye personel alımı için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri taşıyor olmak gereklidir.

Ayrıca KPSS olarak adayların 2020 yılında yapılan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için p3 puan türünden en az 60 veya 70 puana sahip olan adaylar başvuru yapabilecekler.

Mezuniyete Göre Özel Başvuru Şartları Belli Oldu

Başvurular En geç 15 Gün İçerisinde! Belgeler Neledir?

İstanbul Üniversitesi rektörlüklerde görevlendirmek üzere başvurular ilanın yayım tarihi olan 29 Kasım 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 15 gün içerisinde başvuruların yapılmış olması gereklidir. Başvurular bu yönde istenen belgeler ile birlikte en geç 13 Aralık 2021 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ