İstanbul Üniversitesi geçtiğimiz günlerde yayımladığı personel alımı ilanına göre 542 kişilik kadro ile alım yapacaktı. İlgili ilan 05 Haziran 2020 tarihinde yayımlanmış olup başvuru süreci başlamıştı. Ancak resmi gazete'de 10 Haziran 2020 tarihi ile yayımlanmış bir diğer ilana göre ise ilan hakkında güncelleme yapılarak o kadronun iptaline karar verilmiştir.

YÜZLERDE SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI YAPILACAK!

İstanbul Üniversitesi bünyesine yüzlerce personel alımı yapacağını bildirdi. Yayımlanmış olan ilana göre İstanbul Üniversitesi bünyesine Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunları içerisinden sözleşmeli alım yapılacak. Bu kapsamda alımlar, Hemşire, Biyolog, Diyetisyen, Fizyoterapist, Laboratn, Sağlık Teknikeri, Röntgen Teknisyeni, Psikolog, Diğer Sağlık Personeli pozisyonlarında alım yapılacak.

İLAN HAKKINDA YENİ KARAR ALINDI!

10 Haziran 2020 tarihinde Resmi Gazete'de 4044/1-1 karara göre Sağlık Teknikeri kadrosunda iptal işlemi yapıldı. Resmi Gazetey göre " 05.06.2020 tarihli ve 31146 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan sözleşmeli personel alım ilanımızda yer alan; aşağıda belirtilen ST7 unvan kodu ile 3 (üç) adet sağlık teknikeri pozisyonu alımı iptal edilmiştir" şeklide karar yer aldı. İptal edilen kadro ise şöyledir:

GÜNCEL ALIM SAYISI:

İstanbul Üniversitesi 542 kişilik kadro ile alım yapacağını geçen hafta belirtmişti. Ancak 3 Kişilik Sağlı kteknikeri alımı iptal edildi ve güncel alım sayısı 439 oldu. Bu yönde İstanbul Üniversitesi Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu 539 sözleşmeli personel alacak.

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR!

İstanbul Üniversitesi personel alımı başvurular 05 Haziran 2020 tarihinde başlamış olup en geç 20 Haziran 2002 tarihine kadar devam edecektir. Başvuru yapmak isteyen ve ilan hakkında detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.