13 Ocak 2022 tarihli resmi gazete yayımlandı. Az önce gelmiş olan duyuruya ögre İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa rektörülüğündeki personel eksikliğini karşılamak üzere 4/B personel alımı ilanı yayımlandı. Giderleri özel bütçeden karşılanmak üzere 32 kişilik boş kadro ile sözleşmeli personel alımı yapılacak. Sözleşmeli personel alımı için adaylardan KPSS şartı talep edileceği açıklandı. Bu kapsamda başvuru şartlarına ilişin detaylar ve diğer bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

Sözleşmeli Personel Alımı Kadroları Açıklandı!

İstanbul Üniversitesi bünyesinde 32 kişilik kadro ile 28 Hemşire, 2 Ebe ve 2 Büro personeli ( Muhasebe ) alımı ilanı yayımlandı. Bu göre;

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

İÜC ( İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa ) 32 kişilik kadro için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri arayacak. Bu yönde " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak" şartları aranacaktır.

Ayrıca özel olarak ise, 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSp3 puan türünden eaz 55 puan almış olmak, Gece vardiyasında çalışmayı kabul etmiş olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak şartları aranacaktır.

Başvurular Başladı!

Üniversienin personel alımı başvuru süreci ilanın yayım tarihi olan 13 Ocak 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 15 gün içerisinde yani 27 Ocak 2022 arihine kadar başvuruların gerçekleştirilmesi gereklidir. Adaylar başvurularını sadece  Üniversitenin resmi internet adresi olan https://personel.istanbulc.edu.tr/adresindeki Başvuru Formunu eksiksiz doldurarak aşağıda belirtilen belgelerle birlikte Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ