Devlet Perosnel Başkanlığı tarafından 04 Nisan 2018 tarihli yayımlanan ilana göre İstanbul Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek amaçlı farklı pozsiyon ve niteliklerde alım yapacağını belirtti. Yayımlanan ilana göre İstanbul Üniversitesi bünyesine toplamda 301 kişilik kadro ile sözleşmeli olarak personel alacak. Adayların söz konusu olan ilana başvuru yapabilmeleri için 2016 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından B Grubu puan durumuna göre puan almış olmaları şarttıR.

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

İstanbul Üniversitesi iki farklı kadro için alım yapacağını belirtti. Buna göre Hemşirelik Bölümü Lisans mezunu olan Özel Bütçeden 300 Sözleşmeli Hemşire ve Eğitim Fakültelerinin Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü Lisans Mezunu olan Döner Sermaye Bütçesinden 1 Diğer Sağlık Personeli olmak üzere toplamda 301 kişi alınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

İstanbul Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanına başvuru yapacak adaylardan, 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Alım yapılacak pozisyonlar için haftalık 40 saati aşmayacak şekilde gece dail olmak üzere görev yapabilecek olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak ve 4-B Sözleşmeli personel olarak çalışmakta iken istifaen görevinden ayrılarak sözleşmesi feshedilenler; fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl süre geçmiş olmak niteliklerini taşıyan adaylar başvuru yapabilirler.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilirler. Buna göre başvurular 04 Nisan 2018 tarihi ile başlıyor ve en geç 18 Nisan 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Adaylar başvurularını www.istanbul.edu.tr adresindeki başvuru formunu ve dileçesini doldurarak İstenilen belgeler ile birlikte İstanbul üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim