İstanbul Üniversitesi bünyesine personel alımı yapıyor. Başvuruların sona ermesi ile birlikte sonuçlar beklenmeye başlandı. Üniversite bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Elektronik ortamda aldığı başvuru sonucuna göre 299 sözleşmeli personel ataması yapacak. Adaylara herhangi bir Mülakat yapılmaksızın KPSS sırası ile değerlendirme yapılacaktır.

Başvurularda Son Gün Bugün!

İstanbul Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuruları 20 Ocak 2022 tarihi ile başlamıştı ve adaylara verilen 15 günlük sürenni sonuna gelindi. Adaylar başvurularını en geç Bugün 3 Şubat 2022 tarihi mesai saati bitimine kadar gerçekleştirmek zorundadırlar. Başvurular Üniversitenin Personel sistemi üzerinden alınmaktadır. Başvurular hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

 KPSS Değerlendirmesi Nedir?

Üniversite 299 personel alımı için adaylara herhangi bir Mülakat yapmayacak. Yayımlanan ilan ile 4/B sözleşmeli olarak 299 personel alımı yapılacak olup başvuru değerlendirmesi KPSS Puan sırasına göre gerçekleştirilecek. Yapılacak KPSS sıralaması ile en yüksek puandan başlamak üzere en düşük puana kadar yapılacak sıralama ile ASİL adaylar belirtilecek. Yedek olarak ise kadro sayısının 5 katı aday belirtilecektir.

Başvuru Sonuçlar Ne Zaman Açıklanacak?

Başvurular Komisyon tarafından değerlendirildikten sonra sonuçlar en geç 7 iş günü içinde www.istanbul.edu.tr adresinde yayınlanacaktır. Yani bu kapsamda başvuruların 3 Şubat 2022 tarihi ile sona ermesinden sonra sonuçlar 14 Şubat 2022 tarihine kadar açıklanması beklenmektedir.

Başvuru Sonuçlarından anında haberdar olmak için İşin Olsa Mobil uygulamasını indiriniz.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA