İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğüe 105 sözlemeli personel alımı yapacak. Başvuruların geçtiğimiz günlerde başlamasının ardından artık sona ermektedir. Henüz Başvuru yapmamış olan veya başvuru yapmış ve sonuçları bekleyen adaylar için detayları sizlerle paylaşacağız.

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa rektörüğüne giderleri Özel Bütçeden karşılanmak üzere 105 Sağlık personeli alımı ve Teknik Personel alımı yapacak. Alımlar 657 sayılı Devlet Memurları kanunun 4/B maddesine göre sözleşmeli olarak yapılacak.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

İstanbul Üniversitesi personel alımı başvuruları 23 Kasım 2021 tarihi ile sona erecek.Başvuru sonuçları ise başvuruların bitiminden en geç 7 iş günü içerisinde açıklanacak. Bu kapsamda sonuçların 2 Aralık 2021 tarihine kadar açıklanması beklenmektedir.

Sonuçlardan haberdar olmak için bizi takip edin.

İŞİN OLSA İNSTAGRAM

Mülakat Yapılmayacak!

Üniversite alımını yapacağı adaylara herhangi bir bir yazılı ve sözlü sınav yapmaksızın sadece KPSS Puanı değerlendirmesi ile atama yapacak. Mülakatsız personel alımı için adayların KPSS Puanı ne kadar yüksek olursa atanma şanslarıda o kadar yüksek olacaktır.

Hangi Kadrolarda Personel Alınacak?

İstanbul Üniversitesi 105 kişilik kadro ile,

  • 6 Büro personeli,
  • 84 Temizlik Personeli,
  • 13 Sağlık Teknikeri,
  • 1 Diyetisyen,
  • 1 Fizyoterapist,

Başvuru Değerlendirmesi Nasıl Yapılacak?

KPSS Puanı ile yapılan başvurular puan sırasına göre değerlendirilecektir. Lise, Ön Lisans ve Lisans seviyesinde yapılan başvurular en yüksek puan dan başlamak üzere en düşük puana kadar yapılacak sıralama ile 105 ASİL ve kadro sayısı kadar yedek aday belirlenecek.

Editör: TE Bilisim