Resmi gazetede 9 Kasım 2021 tarihi ile ilan yayımlandı. İstanbul Üniversitesi tarafından yayımlanmış olan personel aımı ilanına göre Üniversitenin Ceraahpaşa Rektörülüğünde istihdam edilmek üzere 105 kişilik kadro ille Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu Sözleşmeli Personel Alımı yapılacak. Kadro dağılımı ve ilan hakkında detayları sizlerle paylaşıyoruz.

Hangi Kadrolarda Personel Alımı Yapılacak?

İstanbu Üniversitesi cerrahpaşa Rektörlüğüne personel alımı için ilan yayımlandı. Lise Ön Lisans ve Lisans mezunları içerisinen olmak üzere, 6 Büro personeli, 84 Destek personeli ( Temizlik personeli ), 13 Sağlık Teknikeri, 1 Diyetisyen ve 1 Fizyoterapist olmak üzere toplamda 105 Sözleşmeli personel alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

1-Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşıyor olmak.

2- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

3- Tüm pozisyonlar için haftalık çalışma süresi 40 saati aşmayacak şekilde ilgili birimin yönetimi tarafından belirlenecek saatlerde görev yapma (gece dâhil) şartını kabul etmek, vardiyalı çalışmasına engel durumu bulunmamak.

4-Başvuracak Ön lisans ve Ortaöğretim Mezunu adaylar 2020 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girmiş olmalıdır. Ortaöğretim Mezunları için 2020 KPSS-P94, Ön Lisans Mezunları için 2020 KPSS-P93, Lisans Mezunları için 2020 KPSS-P3 puan türü esas alınacaktır.

5-5917 sayılı Kanunun 47. maddesi’nin 5. Fıkrası (A)2 bendi gereğince, 4-B Sözleşmeli personel olarak çalışmakta iken istifaen görevinden ayrılarak sözleşmesi feshedilenler; fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl süre geçmeden başvuruda bulunamazlar.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğüne personel alımı için başvurular ilanın yayım tarihi olan 9 Kasım 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 15 gün içerisinde başvuruların yapılmış olması geremektedir. Adaylar başvurularını sadece İstenen belgeler ile birlikte yapacak olup 9 - 23 Kasım 2021 tarihleri arasına yapılan Başurular geçerli sayılacaktır.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim