İstanbul Teknik Üniversitesi yapmış olduğu duyurusu ile sözleşmeli personel alımı yapacak. İstanbul Teknik Üniversitesi 2 kişi Mühendis, 3 Kişi tekniker, 2 kişi diğer sağlık personeli ve 1 kişi teknisyen olmak üzere toplamda 8 sözleşmeli personel alacak. Alınacak adaylardan Kamu Perosneli Seçme Sınavı şartı aranacak olup adaylar KPSSP3, KPSSP93 ve KPSSP94 puan türlerinden puana sahip olması gerekmektedir. Her kadro için aranan KPSS puan türü farklıdır.  Mühendisler için KPSSP3, Teknşker için KPSSP93, Sağlık Personeli İçin KPSSP93 ve teknisyen için en az KPSSP94 puan türü ile KPSSP93 veya KPSSP3 puan türleri aranacaktır. Bunlar dışında adaylardan aşağıdaki şartlar aranacaktır.

Aranan Ntitelikler;

Adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, yapılacak güvenlik soruşturmasında ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç almak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emekli veya yaşlı aylığı almıyor olmak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek olan herhangi bir sağlık durumu olmamak, daha önce alıştığı kurumdan sözleşmeli personel olamaz şeklinde veya disiplin cezası almamış olmak şartları aranır. Bu şartları taşıyan adaylar başvuru yapabilir. 

Aranacak Özel Şartlar:

Mühendis kadrosu için; KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak, Gıda Mühendisliği Lisans Bölümü Mezunu olmak, İş Sağlığı ve Güvenliği ile ilgili eğitim sertifikası varsa ibraz etmek.
Tekniker Kadrosu için; KPSSP93 puan türünden az 60 puan almış olmak, Alanı ile ilgili sertifikası varsa ibiraz etmek, Belgelemek kaydı ile en az 3 yıl alanı ile ilgili olarak çalışmış olmak.
Diğer Sağlık Personeli kadrosu için; KPSS 2016 sınavı KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış olmak b) Belgelemek kaydı ile en az 2 yıl alanı ile ilgili olarak çalışmış olmak, B Sınıfı ehliyet varsa ibraz etmek, Alanı ile ilgili eğitim sertifikası varsa ibraz etmek.
Teknisyen Kadrosu için; En az orta öğretim dengi mesleki ve teknik öğrenim görmüş olmak, KPSS 2016 sınavı KPSSP94, KPSSP93 veya KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak,  Belgelemek kaydıyla "Enerji Verimliliği ve Aydınlatma Tekniği" konularında en az 3 yıllık "laboratuvar" tecrübesi olmak, Endüstride Enerji Yöneticisi sertifikası olması. 

Bu şartları taşıyan adayların başvuruları kabul edilecektir. 

Başvurular;

Başvuruda bulunacak olan adaylar, ilan yayımlandıktan 10 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Başvurular şahsen veya posta yolu ile http://www.pdb. itu.edu.tr ad resindeki Başvuru Formu doldurularak ilgili belgeler ile birlikte hazırlanarak ilan tarihinden itibaren 10 gün içerisinde "İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Maslak-İSTAN BUL" adresine yapılacaktır. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim