İstanbul Medeniyet Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı. Az önce 14 Ocak 2022 tarihi ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre İstanbul Medeniyet Üniversitesi bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere 18 kişilik boş kadro ile 4/B sözleşmeli Personel alımı yapılacağı açıklandı. Aynı zamanda Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu alım yapılacak olup adaylara herhangi bir yazılı veya sözlü sınav yapılmaksızın Mülakatsız KPSS puanı sıralaması ile sözleşmeli personel alımı yapılacak.

Mezuniyete Göre Kontenjan Dağılımı:

Lise Mezunu: 1 Hemşire, 6 Koruma Ve Güvenlik Görevlisi, 7 Destek Personeli (Temizlik Görevlisi, 1 Destek Personeli (Şoför)

Ön Lisans Mezunu: 1 Koruma Ve Güvenlik Görevlisi,

Lisans Mezunu: 1 Mühendis,

Kimler Başvuru Yapabilecek? KPSS Puan Şartı Nedir?

Üniversite başvurusu için 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Ayrıca özel olarak ise aşağıda belirtilen tabloda ki niteliklerin ve KPSS şartının sağlanıyor olması gereklidir. Bu kapsamda,

  • 2020 yılında yapılmış olan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için p3 puan türünden en az 60 puan almış olmak,
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak gereklidir.
  • Üniversitemizin tüm yerleşkelerindeki iç ve dış mekânlarda vardiyalı sistemde çalışmaya engel bir durumu bulunmamak.

Ayrıca, Koruma ve Güvenlik Görevlisi Alımı için, 10/06/2004 tarihli ve 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun 10 uncu maddesinde yer alan şartları taşıyor olmak.

Başvurular 15 Gün İçerisinde Alınacak!

Üniversiteye personel alımı başvuruları ilanın yayım tarihi olan 14 Ocak 2022 tarihi ile başvurular başlamış olup en geç 15 gün içerisinde yani 28 Ocak 2022 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gerekmektedir. Adaylar başvurularını sadece kariyer adresi üzerinden gerçekleştirecekler olup Online sistem üzerinden gerçekleştirilecektir.

İLANIN TAM METNİ