Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapılacak. Az Önce 30 kasım 2022 tarihinde yayımlanan ilana göre Üniversite farklı kadrolarda sözleşmeli personel alacak. Alımlar 657 Sayılı Devlet memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere KPSS Puanı sırasına göre Mülakatsız sözleşmeli personel alımı yapılacak.

Mezuniyete Göre Kontenjan Dağılımı:

Lise Mezunu: 1 Destek Personeli (Bakım Onarım), 2 Teknisyen

Ön Lisans Mezunu: 2 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 2 Büro Personeli

Lisans Mezunu: 2 Mühendis

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Üniversite adaylardan genel olarak 657 Sayıl ıDevlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Özel olarak ise Eğitim, KPSS ve Mesleki şartlar aranacak. Buna göre,

2022 yılında ÖSYM tarafından yapılan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için p3 puan türünden en az 50 puan almış olmak,

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak,

Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı için En az 165 cm boyunda olmak, Ön Lisans mezunu olmak, ÖGG kimlik kartına sahip olmak gibi şartlar aranacak.

Ayrıca aşağıdaki tabloda belirtilen şartların sağlanıyor olması gereklidir.

Başvurular 15 Gün İçinde Yapılacak!

Başvuru şartlarını sağlayan adaylar başvurularını sadece İstenen belgelerle gerçekleştirecek. Buna göre 30 Kasım 2022 tarihi ile başlamış olan başvurular en geç 15 gün içinde yani 14 Aralık 2022 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir. Adaylar başvurularını sadece şahsen yapacaklar.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim