Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi 23 Haziran 2022 tarihli yayımladığı personel alımı ilanına göre bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda sözleşmeli personel alımı yapılacağını bildirdi. Bu doğrultuda yayımlanan ilana göre Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu personel alımı yapılacak kontenjan dağılımı ve adaylardan aranan genel ve özel nitelikler haberimizde.

Başvuru Süreci Başladı! Nasıl Başvuru Yapılır?

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi personel alımı başvuruları ilanın yayım tarihi ile başladı. Adaylar bazı nitelikleri sağlıyor olmaları durumunda başvurularını yapabilecekler. Buna göre Başvurular sadece Online yapılacak. Online başvuru için belirtilen tarihler içerisinde başvuru yapabileceksiniz. Başvuru Tarhihleri ve Başvuru ekranına haberin sonundan inceleyebilirsiniz.

Hangi Kadrolarda Personel Alımı Yapılacak?

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi bünyesine Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu sözleşmeli personel alımı yapılacağını bildirdi. Bu doğrultuda alımlar,

  • 6 Büro Personeli,
  • 1 Psikolog,
  • 2 Teknisyen,
  • 1 Bakım Onarım Personeli,
  • 2 Şoför,
  • 2 Bahçe Bakımı ve Düzenlemesi Personeli,
  • 17 Temizlik Personeli,
  • 16 Koruma ve Güvenlik Görevlisi,

olmak üzere toplamda 47 sözleşmeli personel alımı yapılacak.

Kimler Başvuruda Bulunabilecekler?

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesine başvuru yapmak isteyenler öncelikle 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri sağlıyor olmaları gerekmektedir. Bunun dışında adayların beliritlen diğer KPSS, Eğitim ve diğer nitelikleri sağlıyor olmaları zorunludur. Buna göre adaylardan,

- Nöbet Usulü çalışmasına herhangi bir engeli olmamak,

- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 

- 2020 yılında yapılmış olan KPSS'den Lise, için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden puan almış olmaları gerekmektedir.

- Daha önce görev yapılan Kamu Kurum veya Kuruluşundan disiplin cezası almamış olmak gereklidir.

Kontenjanına göre özel şartlar ise;

Başvuru Detayları Nedir?

Başvuru Tarihleri: 23 Haziran 2022 - 7 Temmuz 2022

Başvuru Adresi: https://ik.isparta.edu.tr