İŞKUR personel alımı başvurusu sona eriyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre İŞKUR bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Bilişim Personeli Alımı ilanı yayımlamıştı. Başvuruların 26 Eylül 2022 tarihi ile başlamasından sonra artık sona eriyor.

Henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını son güne kadar yapabilecek.

Başvurularda Son Gün!

İŞKUR toplamda 13 Sözleşmeli personel alımı yapılacağını bildirmişti. Başvurular 26 Eylül 202 tarihi ile başlamıştı ve en geç 10 Ekim 2022 tarihine kadar başvuruların gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Başvurular sadece şahsen yapılmaktadır. Adayların öncelikle İŞKUR üzerindeki başvuru formunu doldurarak ilgili belgelerle birlikte aşağıdaki başvuru adresine iletmeleri gereklidir.

Başvuru Adresi: Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Emniyet Mah. Mevlana Bulvarı No:42 Yenimahalle/ANKARA

Başvuru Alınacak Kadrolar Hangileridir?

İŞKUR yayımladığı ilan ile bünyesine 13 kişilik kadro ile;

  • 1 Kıdemli Siber Güvenlik Uzmanı,
  • 1 Bilgi Güvenliği Uzmanı,
  • 1 Ağ ve Güvenlik Uzmanı,
  • 1 Sistem Uzmanı,
  • 1 Veri Tabanı Uzmanı,
  • 3 Kıdemli Yazılım Uzmanı,
  • 5 Yazılım Geliştirme Uzmanı,

alımı yapacak.

KPSS'li KPSS'siz İlan Detayı!

İŞKUR personel alımlarında başvurular KPSS puanı ile veya KPSS olmaksızın yapılıyor. KPSS Puanı ile yapılan alımlarda 2020 veya 2021 yılı KPSS'den P3 puan türünden en az 70 puan almış olmak gereklidir. KPSS ile yapılan başvuru değerlendirmesi %70 KPSS ve %30 YDS kullanılacaktır.

KPSS siz başvurularda KPSS puanı %70 ve YDS puanı %0 olarak değerlendirilecektir.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

İŞKUR personel alımları için başvurular 10 Ekim 2022 tarihi ile sona erecek olup başvuru sonuçları ise en geç 15 gün içerisinde açıklanması bekleniyor.

İLANIN TAM METNİ