İnönü Üniversitesi 292 personel alımı ilanı yayımladı.Yayımlanan ilanlara göre Üniversite bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Hemşire ve Sağlık Teknikeri kadrolarında alım yapacak. Bu kapsamda Mülakat yapılmaksızın 2018 yılı KPSS puanı ele alınarak yapılacak sıralama ile 255 Hemşire ve 37 Sağlık Teknikeri alınacak. Kadro dağılımı ve başvuru şartları şöyledir.

LİSANS VE ÖN LİSANS MEZUNU DAĞILIM:

İnönü Üniversitesi Hemşire alımlarını Lisans mezunu adaylar içerisinden yapacak. Sağlık Teknkeri alımları için ise Ön Lisans mezunlarından yapılacak. Aşağıda eğitim niteliği şöyle;

255 Hemşire Alımı: Yükseköğretim kurumlarının Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri veya Sağlık Memurluğu lisans programlarının birinden mezun olmak.

Sağlık Teknikeri Alımları:

  • 2 Kişi İle, Yükseköğretim kurumlarının Patoloji Laboratuvar, Patoloji Laboratuvar Teknikleri önlisans programlarının birinden mezun olmak. Patoloji Laboratuvarında en az 2 yıl deneyimli olduğunu belgelendirmek.
  • 5 Kişilik alım ile, Yükseköğretim kurumlarının Eczane Teknikerliği, Eczane Hizmetleri önlisans programlarının birinden mezun olmak.
  • 15 kişi ile, Yükseköğretim kurumlarının Radyoloji veya Tıbbi Görüntüleme Teknikleri önlisans programlarının birinden mezun olmak.
  • 15 kişi ile, Yükseköğretim kurumlarının Anestezi veya Anestezi Teknikerliği önlisans programından mezun olmak.

2018 YILI KPSS PUANI ELE ALINACAK!

İnönü Üniversitesi 292 personel alımı için adaylardan ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunları için KPSSP3 ve Ön Lisans mezunları için KPSSp93 puan türünden puan almış olmak gereklidir.

Bu kapsamda adayların KPSS puanları ele alınarak yapılacak sıralama ile adaylara herhangi bir yazılı veya sözlü sınav yapılmayacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Adaylardan genel olarak 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Bunun dışında, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak , Nöbet usulü çalışmasına engel bir durum olmamak ve görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

Adaylar başvurularına 27 Ağustos 2020 tarihi ile başlamış olup en geç 11 Eylül 2020 tarihine kadar başvuruların gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Buna göre başvurular sadece şahsen yapılacak olup, başvuru için istenilen belgelerin, İnönü Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı idari Personel Bürosuna son başvuru tarihi mesai saati bitimine kadar teslim edilmesi gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim