İnönü Üniversitesi personel alımı yapıyor. Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre İnönü Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak için farklı nitelik ve pozisyonlarda toplamda 163 kişilik boş kadro ile alım yapacağını belirtti. Buna göre haberşmizin devamından iligli ilan için başvuru şartlarına, başvuru bilgilerine ve diğer bilgilere ulaşarak başvurularınıza başlayabilirsiniz.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

İnönü Üniversitesi alımını yapacağı 163 personel adayı için kadro dağılımını, 150 Hemşire, 10 Sağlık teknikeri ( Farklı alanlarda ), 2 Fizyoterapist ve 1 Destek Personeli olarak dağıtmaktadır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

İnönü Üniversitesi iş başvurusunda bulunaca adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak ve 2016 ylında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından, Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak şartları aranmaktadır.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi olan 02 temmuz 2018 tarihi itibari ile başvurularına başladılar. Adaylara 15 günlük başvuru süresi verildi ve en geç 16 Temmuz 2018 tarihine kadar yapılması gereklidir. Buna göre adaylar başvurularını, Özgeçmiş, Başvuru formu, 1 adet Fotoğrfa, E Devlet üzerinden alınmış mezun belgesi, Nüfus süzdanı fotokopisi ve KPSS sonuç belges ile birlikte İnönü Üniversitesi'ne şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim