İnönü Üniversitesine sözleşmeli personel alımı ilanı geçtiğimiz gün yayımlanmıştı. Başvuru sürecinini ilanın yayımlanması ile birlikte başlamasından sonra 17 Aralık 2021 tarihi ile gelen duyuru ile O kadro iptal edildi ve bazı kadrolarda değişiklikler yapıldı.

İnönü Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Hastanede görev yapacak 158 personel alımı yapacağını bildirmişti. En az lise, ön lisans ve lisans mezunu adayların başvuru yapabildiği ilan için yeni güncelleme duyurusu.

17 Aralık 2021 Resmi Gazete İptal ve Düzenleme Duyurusu:

O Kadro İptal Edildi!

Daha önce İnönü Üniversitesi tarafından yayımlanan ilana göre 6 kişilik kadro ile Aşçı alımı yapılacağı bildirilmişti. Ancal 17 Aralık 2021 tarihi ile gelen duyuruya göre Aşçı Alımı İlanı İptal edildi.

Sağlık ve Temizlik Personeli Alımı kadrosunda düzeltme:

Resmi Gazetede gelen bir diğer duyurya göre de ilan tablo sırasında 5. sırada bulunan Sağlık Teknikeri alımı ve 18. sırada yer alan Destek Personeli ( Temizlik Personeli )kadrosunda güncelleme yapıldı.

Hastaneye Personel Alımı Başvurusu Devam Ediyor!

İnönü Üniversitesine 158 personel alımı başvuruları devam ediyor, İptal ilanı sonrası toplam alım 152 kişilik kadro için yapılacak. Üniversitenin ilanına başvuruda bulunmak için ve ilan detaylarına aşağıdaki bağlantı üzerinden inceleyebilirsiniz.

İnönü Üniversitesi Hastanesi En Az Lise Mezunu 158 Personel Alımı Yapıyor

Editör: TE Bilisim