Üniversitelere Personel Alımı ilanları yayımlanmaya devam ediyor. 8 Şubat 2022 tarihi ile gelmiş olan Üniversite personel alımı ilanlarına göre iki üniversite bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Sözleşmeli Personel alımı yapacak. Alımlar KPSS Puanı ile veya KPSS Olmaksızın yapılacak. Peki Üniversitelerin personel alımı kadroları nelerdir? Kimler başvuru yapabilecek?

İki Üniversiteye Personel Alımı Şartları nelerdir?

Üniversiteler adaylardan öncelikle genel olarak 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Ayrıca Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek gibi nitelikler aranacaktır.

KPSS Detayı Nedir?

Bilişim personeli alımı için adaylardan 2020 veya 2021 yıllarında yapılan KPSS şartı aranacaktır. Ayrıca Bilişim Personeli alımına KPSS Puanı olmayan adaylarda başvuru yapabilecek. Değerlendirmelerde YDS Puanı %0 olarak ele alınacak.

Diğer kadrolarda yapılacak personel alımları için ise 2020 yılında yapılmış olan KPSS'den Ön Lisans için KPSSP93 ve lisans mezunları için en az 50 puan aşmış olmak gereklidir.

Alım Yapacak Üniversiteler ve Kontenjan Dağılımı:

İstanbul Medeniyet Üniversitesi:

Üniversitenin Bilgi İşlem Dairesi başkanlığından tam zamanlı olarak çalışmak üzere 1 sözleşmeli bilişim personeli alımı yapılacak. Alımlar 2 kat Ücret ile Analiz, Veri, Test Uzmanı kadrosunda yapılacak.

İlanın Detayları Burada

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi:

Üniversiteye 30 kişilik kadro ile sözleşmeli olarak Üniversitenin birimlerinde görevlendirmek üzere Sözleşmeli personel alımı yapyapılacak. Alımlar 4/B yapıldığından herhangi bir sözleşmeli veya sınav yapılmaksızın KPSS puanı ile yapılacak değerlendirmeye göre aday belirelenecektir.

Başvurular, Büro Personeli, Destek personeli ( Temizlik ile Koruma ve Güvenlik Görevlisi Tekniker, Sağlık teknikeri kadrosunda yapılacak.

İlanın Detayları Burada

Editör: TE Bilisim