Resmi Gazetede yayımlanan personel alımı ilanlarına göre İki Üniversite bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda ve niteliklerde sözleşmeli personel alımı yapacaklarını bildirdiler. Alımlar En az Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu olan adaylar içerisinden yapılacak.

Söz konusu üniversitelere personel alımları 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. Maddesideki nitelikler kapsamında sözleşmeli 4/B kapsamında gerçekleştirilecek. Herhangi bir Mülakat yapılmaksızın KPSS Puanı sırasına göre atama yapılacaktır.

Peki adaylardan aranan genel ve özel nitelikler nelerdir? Başvurular ne zaman yapılacak? Tüm bu detayları işin olsa ekibi olarak sizlerle paylaşacağız.

2 Üniversite Personel Alımı İlanı Detayları:

Söz konusu Üniversiteler 19 personel alacak. Buna göre,

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi:

Üniversiteye 11 kişilik boş kadro ile Büro Personeli, Teknisyen ve Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı yapılacak. Buna göre,

Lise Mezunu: 4 Destek Personeli, 1 Teknisyen

Ön Lisans Mezunu: 1 Büro Personeli ve 1 Koruma ve Güvenlik Görevlisi

Lisans Mezunu: 4 Büro Personeli

Kadrosuna göre Özel Şartlar ve Kontenjan Dağılımı:

Orta Doğu Teknik Üniversitesi 8 Personel Alımı İlanı:

ODTÜ bünyesindeki eksikliği gidermek üzere 8 kişilik kadro ile 4 Ön Lisans mezunu Büro Personeli ve 4 Lise mezunu Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı yapılacak.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı için 2 Erkek ve 2 Kadın aday alınacak.

Kadrosuna Göre Özel Şartlar Nelerdir?

KPSS Şartına Dikkat!

Her iki üniversite de adaylardan KPSS şartı talep edecek. Bu kapsamda 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme sınavından lise için KPSSP94, Ön Lisans için KPSSP94 ve Lisans için en az 60 veya 70 puan almış olmak şarı aranacaktır.

Başvurular ne zaman yapılacak?

Üniversite personel alımı ilanları yayımlanmış olup başvuru süreci başlamıştır. Adaylar başvurlarına 6 Nisan 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 15 gün içerisinde yani 20 Nisan 2022 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Başvurular sadece İstenen belgelerle birlikte şahsen ilgili üniversiteye yapılacak.

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Başvuru Kılavuzu

Orta Doğu Teknik Üniversitesi başvuru Kılavuzu

Editör: TE Bilisim