İçişleri Bakanlığı bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozsyonlarda olmak üzere personel alımı yapacağını belirtti. Yayımlanmış olan ilana göre İçişleri Bakanlığı bünyesine 7 farklı kadro ile sözleşmeli bilişim personeli alımı gerçekleştirecek. İşin Olsa ekibi olarak sizlere bu haberimizde ilgili ilanlar hakkında detayları aktarmaya devam edeceğiz.

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

İçişleri Bakanlığı bünyesine 14 kişilik boş kadro ile, 1 İş Analisti, 1 B Kategorili İş Analisti Uzmanı, 3 Kıdemli . Net Uygulama Geliştrme uzmanı, 2 Kıdemli Uygulama Geliştirme Uzmanı, 4 Uygulamalı Geliştirme uzmanı, Net, 2 Uygulama Geliştirme uzmanı ve 1 Siber Güvenlik uzmanı olmak üzere 7 farklı sözleşmeli personel kadrosuna alım yapacak.

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR!

İçişleri Bakanlığı sözleşmeli bilişim personeli alımı başvuruları 01 Kasım2019 tarihinde yayımlanmış olup adaylar başvurularını en geç 10 Kasım 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, e-Devlet şifresi ile erişip elektronik ortamda müracaat edeceklerdir. Müracaatlar elektronik ortamda alınacağından posta yolu ile veya bizzat müracaatlar kabul edilmeyecektir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İçişleri Bakanlığı Sözleşmeli personel alımı için adaylardan aradığı şartları açıkladı. Yapılan açıklamaya göre adaylardan kadrosuna göre bazı nitelikler aranıyor. Ancak adaylardan genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılavak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak gibi nitelikler aranacaktır.

KPSS'Lİ KPSS'SİZ ALIM:

Bakanlık sözleşmeli personel alımı için adaylardan KPSS ve YDS puan şartı arıyor. Adayların Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları ve YDS den ingilizce dilinden puan almış olmaları gerekmektedir.

Ancak KPSS puanı olmadan başvuru yapan adayarın puanları 70 olarak ve YDS puanları 0 olarak ele alınarak değerlendirme yapılacaktır.

İlanın Tam Metni

DİĞER SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMLARI

Editör: TE Bilisim