Hitit Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 25 kişilik kadro ile sözleşmeli personel alımı yapacak. Yayımlanmış olan ilana göre farklı alanlarda lise mezunu personel alımı yapılacak. Bu yönde 2020 yılı KPSS ele alınarak yapılacak değerlendirme ile Mülakat yapılmaksızın 25 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek.

Başvuru Yapılacak Kontenjanlar Hangileridir?

Hitit Üniversitesi 25 kişilik kadro ile, 15 Destek Personeli (Temizlik Hizmetleri) ve 10 Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı yapılacak.

Başvuru İçin Adaylardan Aranacak Genel ve Özel Şartlar:

Genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Ayrıca, 18 yaşını tamamlamış olmak, 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise seviyesinde KPSSP94 puan türünden en az 55 puan almış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 35 yaşını doldurmamış olmak şartları ve yukarıdaki tabloda belirtilen şartlar aranacak.

Başvurular Devam Ediyor!

Üniversitenin personel alımı başvuruları geçtiğimiz gün başlamış olup en geç 20 Ocak 2022 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını sadece istenen belgelerle kariyer kapısı üzerinden yapacaklar.

İLANIN TAM METNİ