Karadeniz Teknik Üniversitesi hastanesi bünyesine 38 Sağlık Personeli alımı yapacak. Geçtiğimiz gün yayımlanmış olan ilana göre Karadeniz Teknik Üniversitesi bünyesine farklı kadrolarda 38 Sözlşemeli personel alıyor. Başvurular 08 Aralık 2002 tarihi ile başlamış olup en geç 22 aralık 2020 tarihine kadar yapılacak.

Kimler Başvuru Yapabiliyor!

Karadeniz Teknik Üniversitesi farabi hastanesinde görevlendirmek üzere 38 kişilik kadro ile 28 Hemşire, 1 Laborant, 7 Sağlık Teknikeri ve 2 Röntgen Teknisyeni alımı yapılacak.

Adayların başvuru yapabilmeleri için öncelikle 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir. 

Özel olarak ise Belirtilen pozisyondaMezuniyet niteliğini taşıyor olmak, Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilişiği bulunmamak ve 2020 KPSS Lisans (B) grubu 2020 KPSS Ön Lisans (B) grubu ve 2018 KPSS Ortaöğretim (B) grubu sınavına girmiş bulunmalıdır.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Hastaneye yapılacak personel alımları için adaylar başvurularını KPSS puanı ile gerçekleştirdi. Adayların KPSS puanı ile yaptığı başvurular incelemeye alınacak olup KPSS puan sırasına göre değerlendirilecektir. En yüksek puandan en düşük puana kadar yapılacak sıralama ile değerlendirme sonuçları önümüzdeki günlerde açıklanacak.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim