Harran Üniversitesi sözleşmeli personel alımı için ilan yayımladı. Bugün ( 10 Ocak 2022 ) Resmi Gazetede yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Harran Üniversitesi biriminde ve Hastanesinde görevlendirilmek üzere 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 4/B maddesine göre herhangi bir yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın sözleşmeli personel alımı yapılacak. En az lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu olan adayların başvuru yapabileceği ilan hakkında detayları sizlerle paylaşıyoruz.

107 Sözleşmeli Personel Alımı Mezuniyete Göre Kontenjan Dağılımı:

Üniversite merkez biriminde görevlendirmek üzere ve Hastanesinde görevlendirmek üzere aşağıdaki kontenjanlarda personel alacak.

Lise Mezunu: 20 Hemşire, 5 Koruma ve Güvenlik Görevlisi ve 14 Destek Personeli (Temizlik Personeli)

Ön Lisans Mezunu: 15 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 1 Diğer Sağlık Personeli, 1 Büro Personeli,

Lisans Mezunu: 2 Büro Personeli, 2 Mühendis, 3 Röntgen Teknisyeni, 2 Laborant, 5 Sağlık Teknikeri, 2 Diyetisyen, 2 Biyolog, 1 Eczacı ve 32 Hemşire,

Kimler Başvuruda Bulabilecek?

Başvurular sadece 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri sağlayan adayların başvuruları kabul edilecek. Öte yandan aşağıdaki tabloya göre belirtilen niteliklerin sağlanıyor olması gereklidir.

KPSS En Az 60 Puan Şartı Var!

Üniversitenin personel alımı için 2020 yılı KPSS puanı kullanılacak. Bu kapsamda Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden puan almış olmak şartı aranacaktır.

Ancak Sadece Eczacı pozisyonu için adaylardan KPSS Şartı aranmayacaktır.

Başvuru Süreci Bugün Başladı!

İlanın 10 Ocak 2022 tarihi ile Resmi Gazetede yayımlanmasının ardından başvuru süreci başlamıştır. Adaylar başvurularını en geç 15 gün içerisinde tamamlamış olmaları gerekmektedir. Bu yönde başvurular 10 - 25 Ocak 2022 tarihleri arasında yapılacak. Başvuru için bazı belgelerin temin edilmesinden sonra Üniversitenin Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

Vekalet İle Başvuru Kabul Edilecek!

Başvuruların şahsen yapılması gerekmekte olup şahsen gelemeyen kişiler için Üniversite bir kolaylık sağlıyor. Bu yönde Vekaletname ile başvuru kabul edilecek olup, başvurularda sadece noter onaylı vekalet kabul edilecektir. Vekaletname ile yapılacak başvurularda vekaletnamenin aslı ve vekalet edenin kimliğinin aslını ibraz etmesi zorundadır.

Başvuru İçin Hangi Belgeler İstenecek?

Başvurular şahsen yapılacak olup başvuru formu ve başvuru dilekçesine haberimizin sonundan ulaşabilirsiniz.

İLANIN TAM METNİ

BAŞVURU FORMU

BAŞVURU DİLEKÇESİ