Hakkari Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı. Az Önce gelmiş olan duyuruya göre Üniversite bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 4/B fıkrasına göre 20 kişilik kadro ile sözleşmeli personel alımı ilanı yayımlandı. En az lise, ön lisans ve lisans mezunu adaylar içerisinden personel alımı gerçekleştirilecektir.

20 Sözleşmeli Personel Alımı Kontenjan Dağılımı Nedir?

Üniversiteye sözleşmeli personel alımı Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden gerçekleştirilecek. Buna göre;

Lise Mezunu:  1 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 1 Aşçı, 2 Büro Personeli,

Ön Lisans Mezunu: 2 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 1 Aşçı, 8 Büro Personeli, 

Lisans Mezunu: 1 Destek personeli, 4 Büro Personeli, 

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Üniversitenin personel alımı ilanı için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacaktır. Bu kapsamda özel olarak ise Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 2022 yılında yapılan KPSS'den P94, Ön Lisans mezunları için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 55 veya kadrosuna göre 60 Taban puan almış olmak ve aşağıdaki belirtilen tablodaki özel nitelikleri sağlıyor olmak gereklidir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Hakkari Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuruları ilanın yayımlanması ile birlikte başlamış olup en geç 15 gün içerisinde yapılmış olması gereklidir. Bu kapsamda başvurular sadece şahsen yapılacak.

Başvuru Tarihleri: 8 - 22 Mart 2023 

LANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim