Devlet Personel Başkanlığı resmi internet adresi üzerinde yayımlanmış olan ilana göre Hacettepe Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliği için farklı pozisyonlarda olmak üzere 53 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Bizde İşin Olsa ekibi olarak Üniversitenin ilanı hakkında kadro dağılımı ve başvuru şartları hakkında bilgileri paylaşacağız.

ALIM YAPILACAK KADROLAR NELER?

Hacettepe Üniversitesi 53 kişilik boş kadro ile, 39 Hemşirei ,1 Eczecı, 1 Diyetisyen ve farklı alanlarda olmak üzere 12 sağlık teknikeri alımı yapılacak. Adaylardan bu yönde KPSS şartı aranacak olup sadece Eczacılık pozisyonu için KPSS şartı talep edilmeyecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Hacettepe Üniversitesi alımını yapacağı 53 personel adayından bazı nitelikler arıyor. Bu kapsamda, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, 01 Ocak 2984 ve sonrası doğumlu olmak ( 35 yaşından büyük olmamak ), Alım yapılacak pozisyon için eğitim seviyesini tamamlamış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR:

Hacettepe Üniversitesi personel alımı başvuruları ilanın yayımlanması ile birlikte başlayacak olup adaylara 15 günlük başvuru süresi verilecektir. Bu ilana başvurular resmi çalışma günlerinde ve mesai saatleri içerisinde (08:00-17:00) arasında kabul edilecektir. Adaylar personel alımı başvurularını ise en geç 14 Ekim 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular istenen belgeler ile birlikte Hacettepe Üniversitesi personel daire başkanlığına şahsen yapılacaktır.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim