Hacettepe Üniversitesi 28 Ocak 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinde bulunan personel ihtiyacını karşılamak amaçlı farklı pozisyonlarda ve niteliklerde toplamda 57 kişilik boş kadro ile Sözleşmeli olarak personel alımı yapacak. Hacettepe Üniversitesi farklı pozisyonlar olmak üzere, 38 hemşire, 1 diyetisyen, 7 sağlık teknikeri, 3 Programcı ve 8 çözümleyici olmak üzere 57 kişi alacak. Adayların 18 Hemşire pozisyonu, 3 Programcı pozisyonu, 8 Çözümleyici pozisyonu için ücretleri Özel Bütçeden ve 20 Hemşire ve diğer pozisyonların ücretleri Döner Sermaye gelirlerinden karşılanacaktır. Adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı B Grubu puan sırası aranacaktır. 

Hacettepe Üniversitesi alacağı sözleşmeli personel adaylarından, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya askerlik ile ilgisi olmamaları, Taksirli suçlar hariç olmak üzere; affa veya zaman aşımına uğramış yahut para cezasına çevrilmiş veya ertelenmiş, hükümlülüklerine ilişkin kayıtları adli sicilden çıkarılmış olsa bile, bir cürümden hükümlü bulunmamak veya soruşturma altında olmamak, 01.01.1982 ve sonrası doğumlu olmak, Tüm pozisyonlar için haftalık çalışma süresi 40 saati aşmayacak şekilde gece dahil görev yapmayı kabul edecek, son 1 yıl içerisinde sözleşmeli olarak çalışmıyor olmak, Alım yapılacak branşta belirlenen fakülte veya yüksekokullardan mezun olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık durumu olmaması, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 ve KPSSP93 puan türünden puan almış olmak ve Programlayıcı, Çözümleyici için yabacı dil şartları aranmaktadır. Bu şartlara uygun olan adayların başvuruları kabul edilecektir. 

Başvuruda bulunacak olan adaylar, en geç 11 Şubat 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular şahsen yapılacaktır. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.