Hacettepe Üniversitesi persone alımı başvuruları sona erdi. Değerlendirme sonrası bünyesine 45 Sağlık Personeli Alımı ve Teknik Personel Alımı yapacak olan Üniversite incelemelere başladı. KPSS Puanı sırasına göre yapılacak değerlendirme sonuçları için açıklanacak tarih belli oldu.

Lise, Ön Lisans ve Lisans Mezunu Atama Yapılacak!

45 kişilik kadro için Üniversiteye Destek Personeli, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Sağlık Teknikeri, Büro Personeli ve Hemşire alımı yapılacak. Başvurular en az lise mezunu adaylar içerisinden 12 - 26 kasım 2021 tarihleri arasında alındı.

Başvuru İncelemesi Nasıl Yapılacak?

Hacettepe Üniversitesi kabul ettiği başvuruları incelenmesine başladı. KPSS Puanı ile yapılmış olan başvurular puan sırasına göre değerlendirmelerde. Bu yönde yapılan başvurular kadro sayısı kadar en yüksek puandan başlamak üzere en düşük puana kadar sıralama ile belirlenecek. 45 Asil ve 45 yedek aday belirlenerek adaylara duyurulacak.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

26 Kasım 2021 tarihi ile sona ermiş olan başvurular değerlendirmerler tamamlandıktan sonra en geç 7 iş günü içerisinde açıklanacak. Bu yönde başvuruların 7 Aralık 2021 tarihine kadar açıklanması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim