Hacettepe Üniversitesi geçtiğimiz günlerde yayımladığı ilana göre bünyesine personel alacak. Fakrlı kadrolarda yapılacak alımlarda son günlere geldik. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar için ve başvuru yapmış ancak değerlendirme hakkında bilgi almak isteyenlere detayları aktaracağız.

İLANIN DETAYLARI:

Hacettepe Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans mezunları içerisinden 183 kişilik kadro ile, Hemşire, Eczacı, Fizyoterapist, Psikolog, Sosyal Çalışmacı, Diyetisyen, Sağlık Teknikeri ve Çocuk gelişimci alacak. Buna göre;

  • Hemşire 147, 
  • Eczacı 3
  • Fizyoterapist 3,
  • 1 Psikolog,
  • 2 Sosyal Çalışmacı,
  • 2 Diyetisyen, 
  • 24 Sağlık Teknikeri,
  • 1 Çocuk Gelişimci,

kadrolarında alım yapılacak. İlan yayımlandığında alım sayısı 184 idi ancak resmi gazete kararı ile 1 kişilik Sağlık Teknikeri kadorsunda iptal kararı yayımlandı. İlgili iptal kararına ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

BAŞVURU ŞARTLARI:

Adaylardan genel olarak 65 7Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 35 yaşını doldurmamış olmak ve Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmak gibi nitelikler aranacak.

DEĞERLENDİRMELER:

Lisans mezunları için 2018 yılı KPSS sınavından KPSSP3 puan türüne, ön lisans mezunları için 2018 yılı KPSSP93 puan türüne bakılacaktır. Eczacı pozisyonuna başvuracak adaylarda Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar uyarınca KPSS şartı aranmamaktadır. Aday sayısının pozisyon sayısından fazla olması durumunda yalnızca bu pozisyon için yazılı ve/veya sözlü sınav yoluyla işlem yürütülecek olup ayrıca duyuru yapılacaktır.

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sonuçlar son başvuru tarihini takiben KPSS puan sıralaması dikkate alınarak en geç 7 iş günü içinde http://www.hastane.hacettepe.edu.tr/ web adresinde yayınlanacaktır. Yani son başvuru tarihi olan 23 Haziran 2020 tarihinden 30 Haziran 2020 tarihi arasında açıklanması bekleniyor.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim