Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı personel alım ilanı yayımladı. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bünyesindeki eksikliğini gidermek için sözleşmeli personel alımı yapacak. Buna göre Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ( GTHB ) 2 kişilik boş kadro ile Sözleşmeli Mühendis alacak. Adayların başvuru yapabilmeleri için aşağıdaki şartları taşımaları gerekmektedir.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Mühendis alım ilanına başvuru yapacak adaylar, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Sosyal Güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 50 puan almış olmak, yapılacak güvenlik soruşturmasından olumlu sonuç alabilmek.

Ayrıca özel olarak, 4 yıllık eğitim veren fakültelerin Ziraat Fakültesi, Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi veya Tarım Bilimleri Teknolojileri Fakültesinin, Bahçe Bitkileri Bölümü veya Bitkisel Üretim/Ziraat Mühendisliği Bölümlerinin Bahçe Bitkileri alt programlarından mezun olmak, İngilizce dil sınavından en az 50 puan almış olmak şartları aranır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, Başvurularına 09 Temmuz 2018 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 20 temmuz 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Buna göre başvurular, Adıyaman Sert Kabuklu Meyveler Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü’ne (Cumhuriyet Mah. Müftülük Cad. 148/1 – ADIYAMAN) Şahsen yapılacaktır.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim