Gençlik ve Spor Bakanlığı sözleşmeli personel alımı başvuruları sona erdi. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan personel alım ilanı ile Bakanlık bünyesindeki eksikliğini karşılamak üzere 350 kişilik boş kadro ile Antrenör alımı ve Spor Uzmanı alımı yapılacağını bildirmişti. Başvuru süreci 31 Ağustos 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 13 Eylül 2021 tarihine kadar yapılmıştı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Sözleşmeli Personel alımları Millilik kapsamında yapılacak olup değerlendirmeler farklı yöntemde yapılacak.

BAŞVURU DEĞERENDİRMESİ NASIL YAPILACAK?

Duyuruya uygun şekilde yapılan başvurular ile adayların başvurdukları pozisyon için ilan edilen niteliklere uygunluğu inceleme ve değerlendirme komisyonu tarafından incelenecektir. İnceleme ve değerlendirme sonrasında adayların nitelik değerlendirme formu toplam puanları ve bu puanlara göre başvurdukları pozisyondaki başarı sıraları inceleme ve değerlendirme komisyonu tarafından tespit edilerek başvuru sonuçları ilan edilecektir. Ayrıca, adaylar başvurularına ilişkin bilgilerini Kariyer Kapısı üzerinden görüntüleyebilecektir.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

GSB 350 Sözleşmeli personel alımı için başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair herhangi bir tarih paylaşılması. Ancak başvuruların 13 Eylül 2021 tarihinde sona ermesinin ardından sonuçların Ekim ayına kadar açıklanması beklenmektedir.

1000 ANTRENÖR ALIMI BAŞVURU TARİHLERİ:

GSB aynı zamanda KPSS Puanı ile atama yöntemi ile sözleşmeli olarak 1000 Antrenör alımı yapacak. Başvurular 20 Eylül 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 27 Eylül 2021 tarihine kadar yapılması gereklidir. Başvuru yapmak isteyenler aşağıdaki bağlantıyı kullanabilir.

GSB 60 KPSS İle 1000 Antrenör Alımı Başvuruları 20 Eylül Başlayacak

Ayrıca 1000 Antrenör Alımı başvuru sürecinden ve 350 Spor Uzmanı ve Antrenör alımı sonuçlarından haberdar olmak için İşin Olsa Mobil uygulamasını indirmeniz gerekmektedir.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim