Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Alımı ilanı yayımlandı. 16 Kasım 2022 tarihi ile Resmi gazetede yayımlanmış olan Personel alımı ilanına göre Gençlik ve Spor Bakanlığı ( GSB ) bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farkı kadrolarda sözleşmeli Bilişim Personeli alımı gerçekleştirilecek. Bu kapsamda ilgili ilana göre Bakanlığın Merkez teşkilatına istihdam edilmek üzere yapılacak atamalara ilişkin şartlar ve ilan detayları haberin devamında.

Hangi Kadrolarda Personel Alımı Yapılacak?

  • 2 Ağ – Sistem Güvenliği Uzmanı,
  • 8 Yazılım Geliştirme Uzmanı,
  • 1 Siber Güvenlik Uzmanı,
  • 1 İş Zekası Uzmanı,

BAŞVURU YAPACAK KADIN ERKEK DİĞER ADAYLAR BURADA SENDE KATIL TAKİP ET

İşin Olsa İnstagram >>>>> TAKİP İÇİN BURAYA

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Bakanlığın personel alımları Sözleşmeli Bilişim kadrosunda yapılacak olup daylardan genel olarak, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Bu kapsamda " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" gibi nitelikler aranacaktır.

Eğitim Şartı nedir?

En az dört yıllık eğitim veren üniversitelerin Bilgisayar mühendisliği, Yazılım mühendisliği, Elektrik mühendisliği, Elektronik mühendisliği, Elektrik elektronik mühendisliği, endüstri mühendisliği bölümleri, dört yıllık eğitim veren fakültelerin diğer mühendislik bölümleri, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümleri mezunu olmak.

KPSS şartı Detayı Nedir?

GSB Personel alımı başvuruları KPSS Puanı ile veya KPSS olmaksızın yapılacak. Ancak Adayların her durumda Yabancı Dil Sınavından İngilizce dilinden puana sahip olmaları gereklidir.

KPSS Puanı ile yapılacak başvurularda Lisans seviyesinde P3 puan türünden en az 70 puan almış olmak gereklidir .Değerlendirmelerde ise %70 KPSS ve %30 YDS olarak değerlendirilecektir.

KPSS siz başvurularda adayların puanı 70 olarak ele alınacak ve değerlendirmelerde %70 KPSS ve %0 YDS puanı ele alınacaktır.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

GSB Personel Alımı başvuruları 17 Kasım 2022 tarihi ile başlayacak olup en geç 22 Kasım 2022 tarihine kadar başvuru yaılmış olması gerekmektedir. Başvurular sadece GSB Kariyer adresi üzerinden Elektronik ortamda gerçekleştirilecektir.

İLANIN TAM METNİ

GELİŞMELERDEN VE YENİ İLANLARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİR

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim