Gençlik ve Spor Bakanlığı Sözleşmeli personel alımı için geçtiğimiz günlerde ilan yayımlamıştı. 2021 yılı kapsamında Antrenör Alımı ilanı yayımlanmış olup başvuru süreci sona ermiştir.

GSB Türkiye Geneli farklı kontenjanlarda Sözleşmeli 1000 Antrenör Alımı Yapacak. Başvuru şartlarını taşıyan adaylar ilanlara başvuru yaptı. Peki sonuçlar ne zaman açıklanacak!

REKOR BAŞVURU BEKLENİYOR!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Antrenör alımı için Rekor sayıda başvuru bekleniyor. İlanın duyurulmasının ardından büyük ilgi görev 1000 kişilik ilan için henüz başvuru sayısı açıklanması. Ancak en az 10.000 - 15.000 başvuru beklenmektedir.

BAŞVURU DEĞERLENDİRMESİ NASIL YAPILACAK?

Adayların merak ettiği diğer konulardan biriside başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ve acaba başvurum geçerli olacak mı oldu. Bildiğiniz üzere Antrenör Alımı başvuruları KPSS Puanı ile yapıldı. Ancak değerlendirmelerde KPSS Puanı ele alınmayacak.

Buna göre GSB Personel alımı adayların başvurdukları pozisyon için ilan edilen niteliklere uygunluğu inceleme ve değerlendirme komisyonu tarafından incelenecektir. İnceleme ve değerlendirme sonrasında adayların nitelik değerlendirme formu toplam puanları ve bu puanlara göre başvurdukları pozisyondaki başarı sıraları inceleme ve değerlendirme komisyonu tarafından tespit edilerek başvuru sonuçları ilan edilecektir.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

GSB 1000 Antrenör alımı için sonuçlar beklenmeye başlandı. Yapılacak değerlendirme sonrası adaylara sonuçların en geç 15 Ekim 2021 tarihine kadar açıklanması bekleniyor.

SONUÇLARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA