Gebze Teknik Üniversitesi personel alımı yapacak. Az Önce Resmi Gazetede 18 Mart 2023 tarihi ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Gebze Teknik Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda en az lise mezunu sözleşmeli personel alımı yapılacak. Alımlar 657 sayılı devlet memurları kanunun 4/B fıkrasına göre lise, ön lisans ve lisans mezunu personel alımı yapılacak.

İLAN İPTAL EDİLDİ!

SÖZ KONUSU PERSONEL ALIMI İLANI İÇİN İPTAL KARARI YAYIMLANDI! RESMİ GAZETE KARARI AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.

18.03.2023 tarih ve 32136 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Üniversitemiz bünyesinde istihdam edilmek üzere toplam 29 adet sözleşmeli personel alımımıza ilişkin ilanımız iptal edilmiştir. İlan olunur.

Alım Yapılacak Kadrolar Hangileridir?

  • 4 Koruma ve Güvenlik Görevlisi,
  • 15 Temizlik Hizmetleri Personeli, 
  • 2 Bakım/Onarım Hizmetleri Personeli,
  • 3 Bahçıvan,
  • 2 Taşıma Hizmetleri Personeli, 
  • 2 Şoför,
  • 1 Aşçı,

Başvuru İçin Aranan Nitelikler Hangileridir?

Üniversite personel alımı başvuruları için adaylardan 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Buna göre " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek" şatları aranacaktır.

KPSS 40 Taban Puan Şartı Var!

Üniversiteye personel alımında KPSS Şartı aranacak. Ancak Daha önceden 50 veya Taban puan 60 olarak açıklanırken Gebze Teknik Üniversitesi bünyesine istihdam etmek üzere 2022 yılında yapılan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 40 puan almış olmak gereklidir.

Alanına Göre Özel Şartlar Nelerdir?

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Gebze Teknik Üniversitesi personel alımı ilanı için başvurular henüz başlamadı. Başvurular Mart sonunda başlayıp Nisan aında da devam edecektir. Buna göre Başvurular sadece şahsen gerçekleştirmeleri gereklidir.

Başvuru Tarihleri: 27 Nisans - 10 Nisan 2023 

İLANIN TAM METNİ