Gebze Teknik Üniversitesi personel alımı için ilan yayımlandı. Üniversite bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda personel alacağını bildirdi. Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu personel alımı için başvuru şartları belli oldu. Bu doğrultuda adaylardan aranan başvuru şartları ve diğer detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşacağız.

Mezuniyet Seviyesine Göre Hangi Kadrolarda Personel Alınacak?

Lise Mezunu: 10 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 5 Temizlik Hizmeti Personeli, 1 Şoför,

Ön Lisans Mezunu: 8 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 2 Aşçı,

Lisans Mezunu: 4 Koruma ve Güvenlik Görevlisi

Başvuru Şartları Ne Olacak?

Gebze Teknik Üniversitesi alım için 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. KPSS şartı ve Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak gibi nitelikler aranacaktır.

KPSS Puanı Şartı nedir? Mülakat Yapılacak Mı?

Gebze Teknik Üniversitesi personel alımlarında adaylara herhangi bir Mülakat yapılmayacak. KPSS Puan sırası ele alınarak yapılacak değerlendirme ile yerleştirme işlemleri gerçekleştirilecek.

Adaylardan 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için p94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için p3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranacaktır.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi Alımı Şartı Nedir?

5188 Sayılı özel güvenlik hizmetlerine Dair Kanunun 10. maddesinde şartları sağlıyor olmak, Lise, Ön Lisans veya Lisans mezunu olmak, 170 cm den kısa boylu olmamak, 118 yaşını tamamlamış ve 35 yaşından gün almamış olmak, Geçerlilik süresi dolmamış olan ÖGG kartına sahip olmak gereklidir.

Kontenjan Dağılımı ve Özel Şartları:

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Üniversite personel alımı başvuruları ilanın yayım tarihi ile başlamıştır. Adaylar başvurularını Şahsen Üniversitenin yazı işlerine gerçekleştirmeleri gereklidir.

Başvuru Tarihleri: 20 Haziran - 4 Temmuz 2022

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim