Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi bünyesine personel alımı için geçtiğimiz günlerde ilan yayımlamıştı. Sözleşmeli Sağlık Personeli alanında Giderleri Özel Bütçeden karşılanmak üzere Sağlık Personeli alınacak. Bildiğiniz gibi başvurular KPSS Puanına göre yapılmıştı. Sadece Eczacı kadrosu için KPSS Şartı aranmıyor. Bu yönde adayların değerlendirmeleri nasıl yapılacak? Değerlendirme Sonuçları ne zaman açıklanacak?

Başvuru Değerlendirmeleri Başladı!

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi sözleşmeli personel alımı için bünyesine aldığı başvuruları inceleme işlemlerine başladı. Adayların KPSS'den almış oldukları puana göre yapılacak sıralama ile değerlendirmeler yapılacak. Değerlendirmelerde adayların KPSS'den almış oldukları puanlara göre en yüksek puandan başlamak üzere en düşük puana kadar Asil ve yedek adaylar belirlenecektir.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Üniversiteye yapılacak atamalarda değerlendirmelerde atanmaya hak kazanan adayların listesi Üniversitenin resmi İnternet adresi üzerinden başvuruların bitiminden sonra en geç 5 iş günü içerisinde açıklanacak. Bu yönde başvurular 20 Kasım 2021 tarihinde sona ermiş olup sonuçlar en geç 26 Kasım 2021 tarihine kadar açıklanması gerekmektedir.

Başvuru Sonuçları Sorgulama Ekranı: www.gop.edu.tr

Editör: TE Bilisim