Tokat ilinde bulunan Gaziosmanpaşa Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı kadrolarda ve niteliklerde personel alacak. Geçtiğimiz gün yayımlanan ilana göre farklı kadrolarda toplamd 148 personel alınacak. Alımlar sağlık alanında yapılacak olup en az lise mezunu olan adaylar başvuru yapabilecekler. Peki alım yapılacak kadrolar nedir?

ALIM YAPILACAK KADROLAR VE MEZİYETE GÖRE DAĞILIM:

Gaziosmanpaşa Üniversitesi toplamda 148 kişilik kadro ile alım yaacak. Alımar hemşire, Ebe, Sağlık Teknikeri, Biyolog, Eczacı, Fizyoterapist, Diğer Sağlık Personeli kadrolarında alım olacak.

Lise Mezunu ( Ortaöğretim ): 4 Diğer Sağlık Personeli ve 32 Hemşire alınacak.

Ön Lisans mezunu: 21 Sağlık Teknikeri ve 1 Diğer Sağlık Personeli Alımı yapılacak.

Lisans Mezunu: 3 Fizyoterapist, 2 Eczacı, 1 Biyolog ve 78 Hemşire alınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Gaziosmanpaşa Üniversitesi adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri arayacak. Özel olarak ise KPSS ve mezuniyet şartı arayacak.

a) Türk Vatandaşı olmak,

b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

c) Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,

d) Erkek adayların muvazzaf askerlik çağına gelmemiş, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, muaf, erteletmiş veya yedek sınıfına geçirilmiş olmak.

e) 657 sayılı Kanunun 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.

f) Eczacı pozisyonuna müracaat eden adayların 6197 sayılı Eczacılar ve Eczaneler Hakkında Kanun'un 2. 3 ve 4'üncü maddelerinde belirtilen şartları taşıması gerekmektedir.

g) Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılanlar başvuruda bulunamazlar.

h)Ortaöğretim mezunları için 2018 KPSS sınavı KPSSP94 puanı, Önlisans mezunları için 2018 KPSS sınavı KPSSP93 puanı, Lisan mezunları için 2018 KPSS sınavı KPSSP3 puanı değerlendirilecektir.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

Geçtiğimiz gün ilk olarak İşin Olsa ekibi olark sizlere duyurduğumuz Gaziosmanpaşa Üniversitesi sözleşmeli personel alacak demiştik. Ancak ilan için başvuru süreci bugün ( 05 Haziran 2020 ) itibari ile Resmi Gazete'de yayımlanması ile birlikte başladı. Bu kapsamda adaylar başvurularını en geç 20 Haziran 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir.

İLANIN TAM METNİ