Eğitim faaliyetlerine devam etmekte olan Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi yıl içerisinde ihtiyaçlarına göre Rektörlük tarafından ilanlarını hazırlamakta ve kamuoyuna Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile sözleşmeli memur alımı duyurmaktadır.

Devlet Personel Başkanlığı duyurular bölümü aracılığı ile yayımlanan ilana bakıldığında Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinin kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 32 sözleşmeli memur alımı yaptığı görülmektedir. Buna göre alıma başvurular bitiyor. Peki adayların hangi şartlara sahip olması gerekiyor ve detaylar nedir?

POZİSYONLAR NEDİR? ARANAN ŞARTLAR NEDİR?

Gaziosmanpaşa Üniversitesi bünyesine toplamda 32 kişi alacak ve buna göre, alım kadroları, Lisans mezunu 25 Hemşire, ortaöğretim mezunu 5 hemşire, Lisans mezunu 1 Ebe ve Önlisans mezunu 1 Sağlık Teknikeri şeklinde dağılmaktadır.

Söz konusu ilana başvuru yapacak adaylar, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir sağlık problemi olmamak, Erkek daylar içni askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Yapılacak güvenlik ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, ÖSYM tarafından 2016 yılında yapılan kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Önlisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR BİTİYOR!

Gaziosmanpaşa Üniversitesi bünyesinde istihdam etmek isteyen adaylar başvurularını nasıl yapacak? Buna göre adayların 6 Mart 2018 tarihine kadar üniversiteye şahsen müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir. Resmi bildiriye adaylar aşağıdaki linkten ulaşabilir.

RESMİ BİLDİRİYE BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim