Gazi Üniversitesi personel alımı yapacağını ilan etti. Yayımlanan ilana göre Gazi Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere 37 kişilik boş kadro ile sözleşmeli perosnel alımı yapacağını 30 Eylül 2019 tarihi itibari ile ilan etti. Alımlar farklı 13 kadro için yapılacak olup başvuru şartları ve bilgilerini İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşıyoruz.

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK!

Gazi Üniversitesi 13 farklı kadro ile 37 sözleşmeli sağlık personeli alımı yapacağını belirtti. Bu kapsamda 2 Eczacı, 2 Diyetisyen, 1 Biyolog (Mikrobiyoloji), 1 Biyolog (İmmünoloji), 5 Hemşire, 5 Hemşire ( Diyaliz), 2 Laborant, 7 Diğer Sağlık Personeli (Paramedik), 5 Diğer Sağlık Personeli (Tıbbi Sekreter ), 1 Diğer Sağlık Personeli (Fizik Tedavi), 2 Sağlık Teknikeri (Labaratuar), 3 Sağlık Teknikeri (Anestezi) ve 1 Sağlık Teknikeri (Tıbbi Görüntüleme) olmak üzere 37 kişilik alım yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Üniversite bünyesine alımı apacağı adaylardan bazı nitelikler talep ediyor. İşte detaylar;

  • 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin (A) bendinde belirtilen şartları taşımak.
  • Tercih edilecek pozisyonun karşısında yer alan şartları taşıyor olmak,
  • Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.
  • Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumunun bulunmaması.
  • Daha önce çalışılan kamu kurumu veya kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak

şartları aranacak.

KPSS DETAYI NEDİR?

Gazi Üniversitesi 37 kişilik kadrosu ile yukarıdaki pozisyonlarda alım yapacak. Bu kapsamda adaylardan KPSS şartı aranıyor. Ancak ECZACILIK pozisyonu için adaylardan KPSS ŞARTI ARANMIYOR.

Alımlar en az ön lisans mezunları için yapılacak olup adaylarıın 2018 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puana sahip olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Söz konusu ilan çin başvuru süreci başlamış olup adaylara başvuru için 15 günlük süre verilecek olup adaylar başvurularını 30 Eylül 2019 tarihi ile 14 Ekim 2019 tarihleri arasında gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, http://personelilan.gazi.edu.tr/ adresinden üye girişi yaparak başvuru yapılacak pozisyon için gerekli evrakları sisteme eksiksiz olarak yüklemesi ve başvuru işlemini tamamlaması gerekmektedir. Başvuru işlemlerinin sistem üzerinden nasıl yapılacağını gösterir yardım dosyası yine aynı site üzerinden erişime açılmıştır.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim