Kamuya personel alımları son hızı ile devam ediyor. Son olarak yayımlanan ilana göre Gazi Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını belirtti. Söz konusu olan ilan Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olup Gazi Üniversitesi bünyesine farklı kadro ve niteliklerde toplamda 209 kişilik boşluk ile Sözleşmeli olarak personel alımı gerçekleştirecek. Adayların bu ilana başvuru yapabilmeleri için Kamu Personeli Seçme Sınavından b Grubu puan durumuna göre puan almış olmaları şarttır.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

Yayımlanmış olan ilana göre Gazi Üniversitesi toplamda 209 personel alacak. Buna göre bu kadronun 199 u özel bütçeden ve 10 personel adayı Döner Sermaye bütçesinden alınacaktır. Buna göre Özel bütçeden, 167 Hemşire, 22 Sağlık teknikeri, 1 Diğer Sağlık Personeli, 3 Biyolog, 5 Diyetisyen, 1 Psikolog, 5 Fizyoterapist, 2 tekniker. 2 Mühendis ve 1 Teknisyen olarak kadrolar dağılmaktadır. Söz konusu ilana en az lise mezunu olanlar ve bunun dışında Önlisans ve Lisans mezunları başvuruda bulunabileceklerdir. İlgili alım kadrosu tablosuna ilanın tam metninden ulaşabilirsiniz.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Gazi Üniversitesi alım yapacağı personel adaylarından, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Erkek adaylar içni askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, İlk defa atanacaklar için Sınav hakkında Yönetmelikler Hükümleri uygulanır. Ayrıca adaylardan 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu personeli Seçme Sınavından B Grubu puan durumuna göre puan almış olmak şartıda aranacaktır. Buna göre Lise mezunlarından KPSSP94, Önlisans mezunlarından KPSSP3 ve Lisans mezunlarından KPSSP3 puan türünden puan almış olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilirler ve en geç 15 gün içerisinde başvurularını tamamlamaları gereklidir. Buna göre başvurular 06 Nisan 2018 tarihinde başlayacak olup en geç 20 Nisan 2018 tarihi mesai saati bitimine kadar devam edecektir. İlgili ilana başvurular, Başvuru formu ve diğer istenilen belgeler ile birlikte Gazi Üniversitesi Rektörlüğü Personel Dairesi Başkanlığına şahsen yapmaları gerekmektedir. İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar Buraya Tıklayınız.