Resmi Gazete'de 15 Haziran 2020 tarihli ilanlar yayımlandı. Gazi Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda alım yapacağını belirtti. Yayımlanan duyurya göre 162 sözleşmeli personel alınacak.  En az lise mezunu adayların başvuru yapabileceği ilanın detaylarını İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşıyoruz.

ALIM YAPILACAK KADROLAR NEDİR?

Gazi Üniversitesi lisei Ön lisans ve Lisans mezunu 162 personel alacaını belirtti. Bu kapsamda mezuniyete göre kado dağılımını sizlerle paylaşıyoruz.

Lise Mezunu Alım Kadroları: 2 Röntgen Teknisyeni

Ön Lisans Mezunu Kadroları: 44 Diğer Sağlık personeli, 6 Sağlık Teknikeri ve 3 laborant

Lisans mezunu: 1 Fizyoterapist, 1 Psikolog, 104 Hemşire ve 1 Diyetisyen alınacak.

BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANACAK ŞARTLAR:

Genel Şartlar: 

-  657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinin (A) bendinde belirtilen şartları taşımak.

Özel Şartlar:

1- Tercih edilecek pozisyonun karşısında yer alan şartları taşıyor olmak.

2- 2018 KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak.

3- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

4- Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumunun bulunmaması.

5- Başvuracak adayların durumunun; 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesinin "Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler." hükmüne uygun olması.

6- Atamaya hak kazanan adaylarla hizmet sözleşmesi yapılacak olup, sözleşmede belirtilen şartları yerine getirmeyen adayların sözleşmeleri bir ay içerisinde feshedilecektir.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

Gazi Üniversitesi personel alımı için başvuru süreci 15 Haziran 2020 tarihi ile başladı. Adaylara 15 günlük başvuru süreci verilmiş olup adaylar başvurularını en geç 29 Haziran 2020 tarihine kadar gerçekletirmek zorundadırlar. Başvurular istenen belgeler ile birlikte Gazi Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim