Fırat Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı. Resmi Gazetede 30 Kasım 2021 tarihi ile gelmiş olan ilana göre Fırat Üniversitesi bünyesine 60 personel alımı için ilan yayımladı. Sağlık Personeli alanında farklı kadrolarda Hastane Personeli alımı yapılacak. Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu personel alımı gerçekleştirilecek olup adaylara herhangi bir Sınav yapılmayacak.

Sınavsız 60 Personel Alımı Yapılacak

Üniversite Hastanesine 60 sözleşmeli Sağlık personeli alımı farklı pozisyonlarda gerçekleştirilecek. KPSS Puanına göre atama yapılacak olup, 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden puan almış olmak şartı ile alım yapılacak.

KPSS Taban puan şartı aranmayacak olup puan sıralaması ile değerlendirme gerçekleştirilecek.

Lise Mezunu: 3 Destek Personeli (Temizlik Hizmetleri)

Ön Lisans Mezunu: 1 Diğer Sağlık Personeli, 10 Sağlık Teknikeri

Lisans Mezunu: 1 Psikolog, 45 Hemşire

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Başvuru için adayların 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacaktır. Özel olarak ise, alım yapılacak kontenjanlarda mezuniyetini tamamlamış olmak gereklidir. Ayrıca Herhangi bir kurum veya kuruluşa mecburi hizmet koşulu olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak ve nöbet usulü çalışmasına engel olabilecek bir sağlık sorunu olmamak gereklidir.

Mezuniyet Şartı Şöyle:

Online Başvuru Yapılacak!

Üniversitenin başvuruları İnternet üzerinde 30 Kasım 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 15 gün içerisinde gerçekleştirilmiş olması gereklidir. Bu bağlamda en geç 14 Aralık 2021 tarihine kadar yapılacak başvurular geçerli sayılacaktır. Başvurular sadece İnternet'ten yapılacaktır.

Adayların http://personelilan.firat.edu.tr/ adresinden üye girişi yaparak, tercih edecekleri pozisyon için gerekli evrakları sisteme eksiksiz olarak yüklemesi ve başvuru işlemini tamamlaması gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ