Fırat Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı. Resmi Gazete 23 Mayıs 2022 tarihi ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Fırat Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 34 kişilik boş kadro ile Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu sözleşmeli personel alımı yapılacak. Yayımlanan ilana göre Hastane ve birimlerine personel alımı yapılacak. Alımlar KPSS B Grubu puan durumuna göre Mülakatsız personel alımı gerçekleştirilecek. Alım yapılacak kontenjanlar ve adaylardan aranan nitelikler haberimizde.

Mezuniyete Göre Personel Alımı Yapılacak Kontenjanlar:

Lise Mezunu: 15 Destek Personeli /Temizlik Hizmetleri, 5 Destek Personeli /Hasta Bakımı ve Temizliği ve 2 Koruma ve Güvenlik Görevlisi.

Ön Lisans Mezunu: 5 Sağlık Tekniker

Lisans Mezunu: 6 Hemşire, 1 Psikolog, 

Hastane Birimine Göre Kontenjan Dağılımı:

Başvuru Şartları Nelerdir?

Üniversiteye personel alımı için yayımlanmış olan ilana göre adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Buna göre " Türkiye CUmhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundsan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak" gibi şartlar aranacak.

KPSS Şartı:

2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için KPSSP94, Ön Lisans için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak şartı aranacak.

Başvurular Başladı!

Üniversite hastanesine sözleşmeli personel alımı başvuruları Bugün ( 23 Mayıs 2022 ) itibari ile başladı. Adaylar başvurularını sadece http://personelilan.firat.edu.tr/ online başvuru sistemi üzerinden en geç 6 Haziran 2022 tarihine kadar başvuru yapmaları gereklidir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim