Fırat Üniversitesi personel alımı için ilan yayımlamıştı. Geçtiğimiz günlerde duyurulmuş olan ilan için başvurularda sona geldik. Fırat Üniversitesi farklı kadrolarda olmak üzwere 34 Kişilik kadro ile sözleşmeli personel alımı yapacğaını ifade etmişti. Bu doğrultuda başvuru sonuçlarını bekleyen veya henüz başvuru yapmamış olan adaylar hakkında detayları siz değerli okurlarımız ile paylaşacağız.

Başvurular Sona Eriyor!

Fırat Üniversitesi personel alımı başvuruları sona eriyor. 23 Mayıs 2022 tarihi ile başlamış olan personel alımı içni verilen 15 günlük sürenin sonuna geldik. Adaylar başvurularını en geç 06 Haziran 2022 tarihine kadar gerçekleştireleri gereklidir. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını istenen belgelerle birlikte http://personelilan.firat.edu.tr/ İnternnet adresi üzerinden gerçekleştirmeleri gereklidir.

Hangi Kadrolar İçin Başvuru Alınıyor?

15 Destek Personeli /Temizlik Hizmetleri, 5 Destek Personeli /Hasta Bakımı ve Temizliği ve 2 Koruma ve Güvenlik Görevlisi. 5 Sağlık Tekniker, 6 Hemşire, 1 Psikolog,

Başvuru Değerlendirmesi Nasıl Yapılacak?

Üniversite Hastane Personel ;Alımı için adaylardna 2020 yılı KPSS Puanı şartı aramaktaydı. Adaylar başvurularını bu yönde KPSS Puanı sırası ile gerçekleştirmekte olup en yüksek puandan başlanarak en düşük puana kadar yapılacak sıralama ile gerçekleştirecekler. En yüksek puana sahi olan adaylar kontenjan sayısı kadar atanacak.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Başvuruların 6 Haziran 2022 tarihi ile sona ermesinden sonra sonuçlar beklenmeye başlandı. Üniversite bu kapsamda yayımladığı ilana göre başvuru sonuçlarının en geç 15 gün içerisinde açıklanacağını bildirdi. Buna göre 6 Haziran 2022 tarihinde sona eren başvurular için sonuçlar 21 Haziran 2022 tarihinde açıklanacaktır.

İLANIN DETAYLARI

Editör: TE Bilisim