15 Şubat 2018 tarihli yayımlanan ilana göre Eskişehir Osmangazi Üniversitesi bünyesinde bulunan personel eksikliğini karşılamak amaçlı farklı alanlarda sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını belirtti. Duyuru Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılmış olup, 9 kişilik boş kadro ile Eskişehir Osmangazi Üniversitesi bünyesine Hemşire alacak. Buna göre Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhemkimliği ne Hemşirelik Lisans Mezunu 3 ve Sağlık Meslek Lisesi Hemşireik Bölümü Mezunu 5 Hemşire alınacak. Diş Hekimliği fakültesine ise Sağlık Meslek lisesi Hemşirelik Bölümü Mezunu olan 1 Sözleşmeli Hemşire olmak üzere toplamda 9 sözleşmeli personel alınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi personel alım ilanına başvuru yapacak adaylar, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suçhükümlülüğü bulunmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, 1 yıl öncesine kadar sözleşmeli personel pozisyonunda çalışmış olmamak ve 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmak şartlarını taşıyan adaylar başvurularını gerçekleştirebilirler.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilir ve en geç 01 Mart 2018 tarihine kadar başvurularını tamamlamaları gerekmektedir. Buna göre başvurular www.ogu.edu.tr adresinden temin edilecek başvuru formu ve diğer istenilen belgeler ile birlikte Üniversitenin Personel Daire Başkanlığına şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. Ayrıca ilanın tam metnini incelemek isteyen adaylar Buraya Tıklayarak daha detaylı bilgi sahibi olabilirler.

Editör: TE Bilisim