Eskişehir Osmangazi Üniversitesi personel alımı yapacak .Az Önce Resmi Gazetede 13 Şubat 2023 tarihi ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Eskişehir Osmangazi Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda olmak üzere en az lise mezunu adaylar içerisimnden ve 50 KPSS Puanı ile 282 Sözlşemeli personel alımı gerçekleştirilecek.

282 Personel Alımı Mezuniyete Göre Kontenjan Dağılımı Nedir?

Lise Mezunu: 68 Temizlik Personeli, 18 Hasta Bakımı ve Temizliği, 5 Teknisyen, 10 Hemşire, 

Ön Lisans Mezunu: 2 Aşçı, 2 Şoför, 50 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 10 Büro Personeli, 3 Tekniker, 2 Sağlık Teknikeri, 2 Röntgen Teknisyeni, 

Lisans mezunu: 1 Programcı, 1 ÇözümleyiciSistem Programcısı, 4 Aşçı, 10 Büro Personeli, 90 Hemşire, 1 Biyolog, 1 Psikolog, 1 Eczacı, 1 Mühendis, 

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi sözleşmeli personel alımında adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Bu kapsamda " Türkiye Cumhuriuyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak" gibi şartlar aranacaktır.

Ayrıda adayların Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak gereklidir.

Özel Başvuru Şartları Nedir?

KPSS şartı Var mı?

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Personel alımıu içni 2022 yılı KPSs Puanı kullanılacaktır. Buna göre Lise için, P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 50 puan almış olmak şartı aranacakıtr.

Alanına Göre Özel Şartlar Nelerdir?

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Söz Konusu Ünversite içni başvurular başladı. Adaylara başvuru için 15 gün süre verildi. Başvuru yapacak adaylar öncelikle başvuru şartlarını sağlıyor olmaları gereklidir. Başvurular sadece İnternet ortamından başvuru belgelerinin eklenmesi ile yapılacaktır.

Başvuru Adresi: www.ogu.edu.tr

Başvuru Tarihleri: 13 - 27 Şubat 2023

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim