Eskişehir İnönü Belediyesi 13 Şubat 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusunda göre bünyesinde bulunan personel ihtiyacını karşılamak amaçlı mühendislik kadrosunda sözleşmeli personel alımı yapacak. Adayların değerlendirilmesi için Eskişehir İnönü Belediyesi Sözlü Mülakat gerçekleştirecek. Eskişehir İnönü Belediyesi 4 yılık üniversitelerin İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olmuş 1 adet İnşaat Mühendisi alımı yapacak.
Unvan Adedi Eğitim Durumu
İnşaat Mühendisi 1 4 Yıllık Üniversitelerin İnşaat Mühendisliği Bölümü mezunu olmalıdır

Adayların yukarıdaki tabloya göre, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımaları, 4 yıllık üniversitelerin Mimarlık ve Mühendislik fakültelerinden İnşaat Mühendisliği bölümü mezunu olmuş olmak, herhangi bir başka kurumda sözleşmeli olarak hizmet borcu olmaması, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek bir sağlık durumu söz konusu olmaması ve herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmaması şartları aranmaktadır. Bu şartlara göre adaylar uygun olması halinde, 28 Şubat 2017 tarihi saat 14:00 da Belediyenin Dairesinde sözlü mülakata tabii tutulacaklardır. 

Başvuru yapacak adaylar, 13 Şubat 2017 tarihi ile 27 Şubat 2017 tarihleri arasında başvurularını saat 17.00 ‘ ya kadar İnönü Belediye Başkanlığı Personel Şefliği’ ne şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Diğer başvurular kabul edilmeyecektir. 

Başvuru sırasında hangi belgeler istenecek?

1.Başvuru dilekçesi
2.Öğrenim durum belgesi fotokopisi
3.Nüfus cüzdanı fotokopisi
4.Fotoğraf(2 adet)
5.Özgeçmiş CV.
6.İkamet belgesi(İnönü İlçe sınırları içerisinde ikamet etme şartı)
7.Sağlık raporu

Ayrıca Buraya Tıklayarak ilanın tam metnine ulaşabilir ve başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.
Editör: TE Bilisim