Erzurum Teknik Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı. Az Önce gelmiş olan personel alımı ilanına göre Erzurum Teknik Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere fakrlı kadrolarda istihdam edilmek üzere 28 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Söz konusu ilana göre alımlar 657 Sayılı Devlet Memurları kanuna tabi olarak 4/B fıkrasında sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecektir.

Mezuniyete Göre Kontenjan Dağılımı:

Lise Mezunu: 14 Temizlik Görevlisi, 1 Bahçe Bakımı ve Düzenlemesi Personeli, 3 Basit Bakım ve Onarım Personeli, 5 Koruma ve Güvenlik Görevlisi

Ön Lisans Mezunu: 3 Koruma ve Güvenlik Görevlisi,

Lisans Mezunu: 2 Koruma ve Güvenlik Görevlisi,

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Üniversiteye sözleşmeli personel alımında adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Buna göre " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini Yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" gibi şartlar aranacaktır.

Ayrıca herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak gereklidir.

KPSS Şartı Olacak!

Adayların 2022 yılında yapılan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 55 puan almış olması gereklidir.

Yaş Şartı var!

Söz konusu kontenjanlarda personel alımlarında adayların 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşından büyük olmamaları gerekmektedir.

Kontenjana Göre özel Şartlar Nelerdir?

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Üniversiteye personel alımı başvuruları ilanın yayım tarihi ile başladı. Adaylara 15 günlük başvuru süresi verilmiş olup adaylar başvurularını sadece istenen belgelerle birlikte Üniversite Personel Daire Başkanlığına gerçekleştirilecektir.

Başvuru Tarihleri: 17 - 31 Mart 2023

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim