21 Şubat 2017 tarihli Devlet Personel Başkanlığı tarfından yapılan bir çok duyurusu arasında yer alan duyurulardan birisi olan Erdek Belediyesi sözleşmeli personel alımı duyurusu belediye personeli olmak isteneler için büyük bir avantaj. Erdek Belediyesi tam zamanlı çalışacak 3 adet sözleşmeli personel alımı gerçekleştirece. Alım kadrolarını ise, 2 Tekniker ve 1 Teknisyen şeklinde dağıtıyor. Farklı niteliklerde alınacak personellerden, 1 adet tekniker için, meslek yüksekokulu et endüstri bölümü mezunu, diğer 1 kişilik tekniker için radyo ve TV programcılığı bölümü ( ön lisans ) ve Teknisyen için ise meslek lisesi elektrik bölümü mezunluğu şartı arayacak.

Adaylar bu pozisyonlara yerleşebilmesi için başvuru şartlarını taşımaları mecburdur. Ayrıca başvurusu onaylanan adaylar sözlü sınava tabii tutulacaktır. Sözlü sınav tek aşamada 02 Mart 2017 tarihi saat 14:00 da yapılacaktır. Sözlü sınavda mesleki genel kültür, yetenek, kavrayış, ifade ve temsil kabiliyeti, davranış ve mesleki uygunluk niteliklerine dikkat edilecektir. 

Erdek Belediyesi alacağı sözleşmeli personellerden başvuru yapabilmeleri için, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımaları, kadrolara göre gerekli üniversitelerin ve mezunluklardan mezun olmak, herhangi bir başka kuruma mecburi hizmet karşılığı bulunmamak, türkiye sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, herhangi bir ceza hükümlülüğü bulunmamak şartları aranacak olup bu şartlara uygun olan adayların başvuruları geçerli sayılacak ve sözlü sınava alınacaktır. 

Başvuru yapacak adaylar, 21 Şubat 2017 tarihi ile 28 Şubat 2017 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmekte olup, Başvurular, son başvuru günü saat 17:00 a kadar Erdek Belediyesi yazı işleri müdürlüğüne şahsen yapılacaktır. Posta ve e-posta yolu ile yapılan hiç bir şekilde geçerli sayılmayacaktır. Başvuru sırasında adayların mutlaka aşağıdaki belgelere sahip olmalar gerekmektedir.
  • Öğrenim durumunu gösteriri belge,
  • Nüfuz cüzdanı fotokopisi,
  • Adaylar tarafından doldurulacak Başvuru formu,
  • Erkek adaylar için askerlik durumunu gösteriri belge,
  • Adli sicil belgesi,
  • 6 adet Vesikalık fotoğraf,
  • ​Sağlık Raporu,
İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim