Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı personel alımı ilanı yayımlandı. Az önce Resmi Gazetede yayımlanmış olan ilana göre Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğündeki eksikliği karşılamak üzere Bilgi Teknolojileri Dairesi Başkanlığı emrinde istihdam edilmek üzere 5 kişilik boş kadro ile Bilişim Personeli alımı yapılacak.

YÜKSEK MAAŞ VERİLECEK!

Bakanlığın Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğünde görevlendirilecek Bilişim Personeli alımları yüksek maaş ile yapılacak. Bu kapsamda 2 kat ve 3 kat maaş ile Bilişim Personeli alınacak. Alım yapılacak kadrolar ise,

  • 3 Kat Maaş İle 1 Kıdemli Yazılım Geliştirme Uzmanı,
  • 2 Kat Maaş İle 2 Yazılım Geliştirme Uzmanı,
  • 2 kat Maaş İle 2 Coğrafi Bilgi Sistemleri Yazılım Geliştirme Uzmanı,

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı MAPEG personel alımı için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Ayrıca adayların en az dört yıllık eğitim veren Üniversitelerin bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmaları gerekmektedir. Her pozisyon için adayların belirtile nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Enerji Bakanlığı MAPEG Bilişim Personeli Alımı başvuruları ilanın yayım tarihi olan 9 Ağustos 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 18 Ağustos 2021 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gereklidir. Adaylar başvurularını sadece son başvuru günü saat 23:59:59’a kadar Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden giriş yaparak, e-Devlet üzerinde belirtilen takvimde aktif hale gelecek olan iş başvuru ekranını kullanarak gerçekleştireceklerdir.

RESMİ GAZETE İLANI BURADA