Resmi Gazete Personel alımı ilanları yayımlandı. Az önce 11 Şubat 2022 tarihi ile gelen ilanlara göre Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi ( EBYU ) bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 60 kişilik boş kadro ile personel alımı yapacak. En az lise mezunu olmak üzere farklı alanlarda 4/B sözleşmeli personel Alımı yapacak.

Başvurular Bugün Başladı!

Adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi olan 11 Şubat 2022 tarihi ile tarihi ile gelen 4/B sözleşmeli personel alımı başvuruları başladı. Adaylara başvuru için 15 günlük süre verilmiş olup en geç 28 Şubat 2022 tarihine kadar yapılacak başvurular geçerli sayılacak. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar başvurularını aşağıdaki istenen belgelerle birlikte Personel Daire Başkanlığına başvuru gerçekleştirmeleri gereklidir.

Başvuru İçin İstenen Belgeler Nelerdir?

60 Sözleşmeli Personel Alımları Hangi kadrolarda Yapılacak?

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi ( EBYU ) personel alımları Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden yapılacak. Bu kapsamda mezuniyete göre,

Lise Mezunu: 5 Destek Personeli (Basit Bakım Onarım), 18 Destek Personeli (Temizlik Görevlisi)

Ön Lisans Mezunu: 2 Destek Personeli (Basit Bakım Onarım), 20 Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Erkek/Kadın), 12 Büro Personeli, 1 Programcı

Lisans Mezunu: 1 Mühendis, 1 Büro Personeli,

KPSS En Az 60 Puan Şartı Var!

Üniversite personel alımları için KPSS puanı kullanılıyor. Bu yönde Adaylar başvuru için 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için KPSSP94, Ön Lisans için KPSSP93 ve Lisans için KPSSp3 puan türünden en az 60, 65 veya 70 puan almış olmak gereklidir.

Başvuru Genel ve Özel Şartları Nedir?

Adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri sağlıyor olması gereklidir. Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Son Başvuru tarihi ile 35 yaşını tamamlamamış olmak şartları aranacak.

Pozisyonuna Göre Özel Nitelikler ise;

Editör: TE Bilisim