12 Ocak 2022 tarihli personel alımı ilanları yayımlandı. Az önce gelmiş olan personel alımı ilanına göre Kütahya Dumlupınar Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet memurları kanununa bağlı olarak istihdam edilmek üzere 4/B sözleşmeli 100 personel alımı yapacak. Lise mezunu personel alımı yapılacak olup KPSS'den en az 60 puan almış olmak şartı aranacak. Sözleşmeli personel alımları 4/B yapılacak olan herhangi bir Mülakat yapılmaksızın atama yolu ile personel alımı yapılacaktır.

Hangi Kadrolarda 100 Personel Alımı Yapılacak?

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi 100 kişilik kadro ile Kadın Erkek adaylar içerisinden,

  • 25 Koruma ve Güvenlik Görevlisi,
  • 5 Şoför,
  • 50 Temizlik Görevlisi,
  • 15 Aşçı,
  • 5 Basit Bakım personeli,

olmak üzere 5 farklı alanda personel alımı yapacak.

Düzeltme İlanı Yayımlandı!

Söz konusu ilan 12 Ocak 2022 tarihi ile duyurulmuş olup resmi gazetede 13 Ocak 2022 tarihi ile gelmiş olan düzeltme ilanına göre bazı kadroda şartlarda ekleme yapılmıştır. Söz konusu düzeltme:

"12.01.2022 tarihli ve 31717 sayılı Resmi Gazete' de aslına uygun olarak yayımlanan Üniversitemizin 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası uyarınca Sözleşmeli Personel alımına ilişkin tabloda cinsiyeti ve şartları belirtilen ilanımız aşağıda belirtilen şekilde düzeltilmiştir."

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Genel ve Özel Nitelikler Nelerdir?

DPÜ ( Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ) başvurusunda bulunacak adayların belirtilen genel ve özel nitelikleri sağlıyor olmaları gereklidir. Genel olarak 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak.

Alımlar Lise mezunu adaylar içerisinden yapılacak olup başvuru için 2020 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından P94 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak gereklidir.

Özel Başvuru Şartları:

Başvurular 15 Gün İçerisinde Yapılacak!

Üniversitenin alımları için başvurular ilanın resmi Gazetede yayımlanmasından sonra başladı. En az 15 gün içerisinde yapılması gereken başvurular, 12 Ocak 202 tarihi ile başlamış olup en geç 26 Ocak 2022 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Başvurular sadece,

belgeleri ile aşağıdaki adrese şahsen yapılacaktır.

Başvuru Adresi: Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Tavşanlı yolu 10. Km. Evliya Çelebi Yerleşkesi Merkez / KÜTAHYA

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim